Kertünk, utcánk szépségei

Ha kinézünk az ablakon, kimegyünk az utcára, még lehet, hogy nem érezzük, de napok óta itt a tavasz. A fák, kertek, ha lassan is, de virágba borulnak.

Hónapok óta minden a járványról szól. Szeretnénk erről egy kicsit elterelni mindenki figyelmét, ezért játékra szeretnénk invitálni mindazokat, aki szeretik a növényeket. Büszkék a kertjükre, balkonjukra és nem utolsó sorban szeretnek fotózni. Azok se csüggedjenek, akiknek se kertjük, se balkonjuk nincs, jövő héten egy új játékot hirdetünk, a “kerület legszebb fája címmel”. Ezen akármelyik saját kertben vagy közterületen álló fáról készült fényképpel lehet majd nevezni.

Játékszabály

Jelentkezés

Készítsen minden jelentkező egy képet a kertje vagy balkonja legszebb részletéről. Ez lehet növény, virág, de egy izgalmas jelenet is.
A játékban bármely, kerületben vagy balokonon készült fotó részt vehet.

Az elkészült képek lehetőleg fekvő formátumban készüljenek. Nem számit szabálytalanságnak a képek kis mértékű módosítása sem. Vagyis használhatóak szűrők, és kis mértékben retusálhatóak is a képek. Mivel a közönségszavazást a legszebb kép fogja nyerni, ezért fontos, hogy képükkel lenyűgözzék a szavazókat.

Az elkészült képet az alábbi linken található posztnál tölthetik fel kommentként, legkésőbb vasárnap éjfélig.


https://www.facebook.com/Palocsai.Bela.Momentum


A jelentkezők a képnek adott cím mellett jelöljék meg azt is, a kerület melyik utcájában készült a fotó. (Nem szükséges pontos lakcím)

Szavazás

Szavazni a képen lévő, vagy a képre kattintás után a kép alatt megjelenő szivecske, csillag megjelölésével lehet.

Mindenki 5 szavazattal rendelkezik.

Egy képre csak egy szavazat adható.

A képek alatt található + gomb megnyomásával megjegyzést is írhat bárki a képekhez.

Győztes

A játék győztese a vasárnap éjfélig beküldött fotók közül a legtöbb szavazatot elérő lesz.

Nyeremény

A hétfőn kihírdetésre kerülő győztes nyereménye egy 10 000 forintos vásárlási utalvány, amit a támogató Borhy kertészet, Rákos úton lévő kertészetében lehet beváltani.

A játék különdíját, egy ugyancsak 10 000 forintos utalványt, a Borhy kertészet ítéli oda szakmai szempontok figyelembevételével. A különdíjast az eheti “legszebb kert és balkon” és a jövő héten induló, “a kerület legszebb fája” játék pályázói közül választja ki a kertészet.

A kerület fája

A kerület legszebb kertje, balkonja

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.