Irénke néni levele Orbán Viktorhoz

Az úgy történt, hogy Irénke néni nagyon berágott a miniszterelnökre, meg még sokmindenkire. Rájött, hogy ő be van csapva, sőt egyenesen hülyének nézik, ezért aztán tollat ragadott, és nekiállt levelet írni egyenesen Orbán Viktornak. Az fel sem merült benne, hogy nem fogja elolvasni, sőt megválaszolni, ugyanis Kádárnak is írt hajdanán és onnan is kapott választ. Igaz, hogy aztán valamilyen okból kifolyólag egy hónapon belül kirúgták a munkahelyéről…

Most azonban ettől nem félt, ugyanis egy 84 éves kisnyugdíjast honnan a fenéből tudnának kirúgni?!

Levelét szívesen megosztotta velünk is, mert mint mondta : 

Én bizony olvasom a Lilapólust, persze főleg azért, mert néha szerepelek benne,  a fiatalok pedig a szívem csücskei, lelkesek és bátrak! Tetszik nekem az új elnökasszony is! Erős, karakán, lesz még belőle valaki, majd meglátjátok!

Íme a levél :

Tisztelt Miniszterelnök úr !

Alulírott Molnár-Neubauert Salamonné / Irénke / azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy tegye tisztába a fejemben a dolgokat, mert már nagyon összezavarták mostanság, meg aztán mégiscsak maga az ország vezetője!

Ugyanis elegem van abból, hogy hülyének néznek bennünket, és  kérem, tessék már körülnézni ebben az országban! A hatalmon lévők ostobának hiszik a nyugdíjasokat, és a népet is, még ha ezt nem is terjesztik olyan nagyon. 

Kíváncsi lennék arra, hogy azokkal az intézkedésekkel, amiket nap mint nap hoznak, vajon egyetért-e, vagy ne adj’ Isten esetleg azok a maga fejéből pattannak ki. A miniszterek, meg a több száz államtitkár nem mernek szólni, hogy álljon már meg, mert ez bizony nem lesz így jó? Mondjuk ki, rettegnek magától, mert tudják, hogy bizony kedvesem magát ilyesmi betegséggel kezelik! Ugyanis ilyen híreszteléseket is hallottam ám! 

Elképesztőnek tartom, hogy mindent megengedtek az elmúlt fél évben, hosszú hétvégeken, meccseken, felvonulásokon és sorohatnám pl. a vadászati világkiállítást és a békemenetüket. A mindent szabad alapon tudatosan az újabb negyedik hullámba hajszolták az embereket, és még büszkék is erre.

 Ráadásul úgy nyilatkozik azokról, akik nincsenek beoltva, mintha azoknak már lehúzták volna a redőnyt!

Sokat tudunk a harmadik oltásról, annak hatásairól, de a Miniszterelnök úr ebben is az első akar lenni, mint mindenben! Még a mai napig sincs meg a hatmillió második oltással bíró ember, kampány ide vagy oda. A harmadik oltást többen vettük fel, mint akik bejelentkeztek az elsőre. Közben valóban az elsők vagyunk, nálunk halnak meg a legtöbben. Több mint 35 ezer eddig a halott – erre aztán büszkék lehetünk.

Aztán elkezdődött a beetetés, kaptunk 80 ezer forintot, meg emeléseket, inflációkövetőt, meg 13. havi nyugdíjat, mert az aztán jár nekünk. Jár-e? Még jóval több is járna, de nem egyszeri juttatásként, hanem havonta! Ezt már nem nyaljuk be, így a választások elején, már nem lehet átverni, megvenni bennünket harminc ezüsttel!

Bár azért azt el kell mondanom, hogy néhány emberen fog az agyamentségük. Tegnap edzőtáboroztunk a kórussal, mert biza a járvány miatt eléggé hangunkat vesztettük, aztán az elnökünk indítványozta, hogy legyen egyenpólónk. Rendben is lett volna, de mindenki más színűt akart. Erre az volt a válasz, hogy ugye nem akarunk szivárványos kórus lenni? No ez a maguk idióta propagandájának az eredménye.

Erről jut eszembe! Képzelje, azt hallottam, hogy a katolikus egyház elég sok szerzetest, meg papot áthelyezett, meg elbocsátott, mert állítólag igencsak világi prédikációkat tartottak!

Önök ugye Ferenc pápát egyszerűen mellőzik, sőt tagadják. Semjén elvtárs nem akarja, hogy Márky Zayt bevegyék a néppártba, mert keresztényebb mint ő, ja és még utóbb kiderül, hogy nem is olyan erkölcsös az a nagy KDNP párt! No persze ez is megérne egy misét ám…

Ezek szerint megint beköszönt a békepap korszak?

Jelzem, mert most jutott az eszembe, hogy a múltkor a nemzeti konzultációjukat kidobtam a kukába. Az uramét is, pedig az már tíz éve meghalt. Fel vagyok háborodva és ha kell az utcára is kimegyek tüntetni azért, mert egyre jobban azt tapasztalom, hogy Ön miniszterelnök úr, ki akarja vezetni az országot az Unióból!? Tudja mit, vezesse ki a Mészáros Lőrincet inkább valamilyen elhagyott szigetre vagy mondjuk Kazahsztánba, úgyis oda menekítik ki a pénzüket. Minket meg hagyjanak békén! Az Uniót se gyalázzák már állandóan, mert annak is rossz vége lesz ám! Talán most már csak rácsapnak a popsijukra Viktorkám.

Azt sem értem, hogy miért idegeskedik, hogy esetleg megvonnak tőlünk pénzt, amikor olyan szemtelenül tetszik beszélni és nap mint nap csak szidja őket! Hiszen azt én sem szeretem, ha a szomszéd naponta elküld melegebb éghajlatra, mert nem vágatom ki a nagy fenyőfát. Ha magára haragítja az Ursulát, hát ez lesz a vége, hogy magát kedves Miniszterelnök úr egyszerűen kiutálják onnan, aztán annak is mi isszuk meg a levét. Hát aztán a minapi Varsóban tett kísérlete, az megint csúfosan végződött. Pedig már megszokhattuk volna. Ahol kedvesem, maga megjelenik, ott kő kövön nem marad!

Azt is meg kell említenem, hogy nagyon beteg gondolat volt összemosni a pedofilokat a melegekkel. Egyszerű, aki pedofil annak le kell vágni a micsodáját, aki meg szivárványos, hát azt hagyni kell élni, mert ők is közülünk valók, és ráadásul igen érzékeny emberek. Azt meg egyenesen nem értem, hogy miféle ostoba dolog ebbe a gyerekeket belekeverni? Maga csak ne védje meg a gyerekeinket, de még az unokáinkat se, mert nem ez a dolga! Foglalkozzon inkább a saját pártja rothadó erkölcsivel, nézzenek már oda! 

Rákoppinthatna Mészáros barátja körmére, meg a Szíj vagy hogyishívják emberre, akik már mindent elloptak ebben az országban. Azt is éppen elég lesz visszaszerezni tőlük majd, amikor tényleg eljön az új rendszerváltás. Mert eljön, kedves Viktor, mert ha nem, éppen elég dühös ember él ebben az országban akiknek már minden mindegy, és előveszik a vasvellát! 

Én azt sem értem, hogy miért van ilyen jóban a kínaiakkal, meg azzal a Putyinnal, hiszen már teljesen eladósította az országot a nekik tett ígéreteivel. Csak arra tudok gondolni, hogy ezek ott keleten valamivel megzsarolhatták magát! Azt hiszem, fél, miniszterelnök úr, retteg tőlük, láttam is magán a múltkor a köztévében, hogy valami baj van és mennyire kialvatlan.

Látja ezért kellene jóban lenni azzal a fess Biden elnökkel, olyan jó svádájú öregúr, szerintem segítene magán meg rajtunk is, ha haverságban lenne vele!

A legnagyobb mérgem, hogy a pénzünk már lassan semmit sem ér. Tízezer forinttal elmenni bevásárolni már nem lehet, mert még egy ebédre sem elég. A gyerekek ritkábban tudnak jönni, mert olyan drága a benzin, aztán belerángatták őket ebbe a Csokba, vagy mibe, az építőanyagárak meg az egekben. A szegények egyre szegényebbek, nyílik nagyon az olló és így egyre nagyobb a feszültség az emberek között. A nyugdíjasok meg csak kuporgatnak, már gyógyszerre sem elég az a kis pénz, de valamiért azt hiszem erre is játszanak. Minél előbb dobjuk fel a bakancsot, annál több marad. Lásd kínai vakcina! Amiért, jut eszembe, még csak elnézést sem kért, no meg a több mint harminötezer halottért sem. Pedig benne van a keze, nem is könyékig!

Tisztelt Orbán Viktor!

Csalódtam és becsapottnak érzem magam, mert Ön és a kormánya nap mint nap hülyének néz. Kérem nézzen magába, és ha kérhetném néhai Torgyán József szavaival: monnyon le !

Higgye el, mindenkinek jobb lenne, maga is végre kialudhatná magát, nem kellene állandóan harcolni. Még talán valami jó is történne ebben az országban…

Maradok tisztelettel régen volt híve:

Irénke

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.