A Kétfarkú Kutya Párt el tudja engedni azokat a körzeteket, ahol eldől a választás az ellenzék és a Fidesz között

Ez egy nagyon fontos bejelentés, hátha mások is észbekapnak.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke a Jelen videójában beszélt a 2022-es terveikről. Kovács Gergely azt mondta, ő érezné magát a legrosszabbul, ha minimálisan is tehetne róla,hogy „marad, ami ide nőtt az ország tetejére”. Ezért abban a huszonvalahány körzetet, ahol feltehetően eldől a választás, szerinte el lehet engedni. Ha mégis el kell ott is indulniuk, hogy meglegyen a listaállításhoz szükséges 71 mandátum, „ott lehet az mondani, hogy itt nem végtelenül fontos, hogy egyéniben ránk szavazzanak, nehogy abból bármi baj legyen”.

Az ellenzéki előválasztás után visszautasították Márki-Zay Péter ajánlatát, hogy egy fix parlamenti helyért cserébe ne induljanak külön, majd bejelentette, hogy már van 85 jelöltjük.

Kovács Gergely az interjúban azt mondta: „Én abszolút drukkolok, győzzék le a Fideszt, bármilyen is ez az ellenzék és bármilyen tagjai is vannak. Tehát ennél rosszabb nem nagyon lehet, mint ami ma van, szinte semmilyen téren. Se azon a téren, ahogy a pénzek mozognak, se azon a téren, amilyen hangulatot próbálnak csinálni az országban, se azon a téren, hogy már magánosítanak mindent, ami eddig állami volt. Tehát én abszolút amellett vagyok, hogy tök jó lenne, ha kapna egy esélyt ez az oldal.” Ugyanakkor néhány párt miatt együtt indulni nem akar velük.

Forrás: 444.hu via Jelen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.