A NER legalja: Volner

Hányingere van? Szedjen Deadalont!

Nincs hányingere? Majd lesz, csak figyelje, mit mond és mit tesz Volner János!

A jelenlegi magyar közélet – nagy szó ez ám a Nemzeti Együttműködés Rendszerében! – legundorítóbb figurája Volner (az ügyvédeinek üzenem: ezt nem tényként közlöm, csak véleményként).

Arról az exjobbikos képviselőről beszélünk, akit a lakájmédia hiénái öt éve még a bokorba is követtek (ahova a nőjével bújt be, állítólag csak pisilni…), s aki ekkor ezt írta a Facebookon:

Megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellenem. A nyomozás célja az volt, hogy összeálljon egy, a személyemet lejárató anyag, amit az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet.

Nos, azóta nagyot fordult a világ a mi Jánosunkkal, nem csak otthagyta a Jobbikot és harcos ellenfele lett, de ezzel párhuzamosan a NER-média mostohagyerekéből a NER-média kedvence lett. Mi több, a NER egyik ostora, azokat a feladatokat, ami az egyébként kevéssé finnyás fideszes csinovnyikoknak is már kínos lenne, habozás nélkül rá lehet bízni.

Így például a „független” honatya módosító javaslatára változtatták meg a választójogi törvényt oly módon, hogy 14 megyében, legalább 71 egyéni jelölt kell az országos listaállításhoz a választáson. Ami ugye egyből azt eredményezte, hogy az ellenzéki pártok nem indulhattak két külön listán, az egyetlen közös lista pedig alkalmas lett az olyan új és progresszív pártok, mint a Momentum „összegyurcsányozására”.

De Volnernak a jelek szerint ez sem elég, most azzal eteti a népet a Magyar Nemzet nevet bitorló sajtótermékben, hogy (idézem): Vannak még olyan jobbikosok Jakab Péter pártjában, akik csak azért tagok, mert hozzám hűségesek. Velük folyamatosan kapcsolatban vagyok, és kész vagyok 2022-ben egy-két mandátumot áthozni annak érdekében, hogy a baloldal ne kerüljön hatalomra. (…) Tehát ha Gyurcsányék abban bíznak, hogy a Jobbikkal szövetségre lépnek, és ilyen módon szerzik meg az ország irányítását, én meg tudom ígérni mindenkinek, hogy ki fogok szedni egy-két embert a Jobbikból, és át fogom állítani őket a másik oldalra, hogy a baloldalnak ebben az országban soha ne lehessen parlamenti többsége.”

Annyira még Volnernek sem mehetett el az esze, hogy ne lássa be: ha igaz lenne, amit mond, akkor ezt az adut hatalmas hiba lenne idő előtt kijátszani. Akkor meg miért szakadhatott ki belőle ez a fenyegetőzés? Alighanem a Jobbik-szavazóinak üzent: felesleges az ellenzéki összefogásra szavaznotok, én úgyis hatalomban tartom Orbánt, maradjatok inkább otthon!

Most más csak egyetlen kérdés maradt: mi /ki mozgatja Volnert? Megvásárolta a Fidesz harminc ezüstpénzért (néhány megnyilvánulása alapján ez a kérdés az ISZOMM-os Szanyi Tibornál is felmerülhet), vagy vannak a bokros lejárató képeknél sokkal erősebb fotók, infók a kormánypártok kezében, amivel zsarolni lehet ezt a derék embert?

Tulajdonképpen mindegy : már csak azért is nyernünk kell jövőre, hogy Volner és a Volner-félék örökre eltűnjenek a közéletből.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.