A gyűlölet magvai

Parragh László, az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke igazi Homo Orbanicus, abból is a legrosszabb fajta. Hűséges ölebszemei folyamatosan a gazdin csüggnek, ha az füttyent egyet, a mi emberünk nem szimplán teljesíteni igyekszik, hanem túlteljesíteni, de maximálisan.  Sőt nem egyszer maga is előáll eszement ötletekkel, ezzel is segítve azt az embert, aki a pórázát fogja. Bár nem is kell fogni: önként halad mellette, mögötte, farkát csóválva, elégedetten csaholva.

Nos, történt az, hogy az orbáni boszorkánykonyhában kifőzték, hogy a legújabb politikai üzenet az lesz: liberalizmus + haldokló nyugat = LBMTQ-diktarúra, ezek meg megrontják a kisgyerekeket, azaz, aki meleg, az pedofil, aki megvédi a melegeket, az a pedofíliát támogatja.

Nos, a mi Lacink (nem, most nem a Kövér) kis agya elkezdett zakatolni, aminek az lett a vége, hogy Csongrádban az országos Szakképzési Tanévnyitón – ahol igazodva a trendhez, természeten zsinóros mentében beszélt – valami zavaros okfejtés végén oda jutott, hogy nem szeretné, ha egy meleg tornatanár segítene az ő kilencéves fiának kötélre mászni.

Mielőtt Parragh szájából ez az ocsmányság előbukott volna, persze megnyugtatott mindenkit, hogy neki annyi, de annyi meleg barátja van, s azok milyen jó fejek. Igaz is, minden rendes antiszemitának vannak zsidó barátai, minden rendes cigánygyűlölő ismer tisztességes romákat is, szóval bevált receptet próbált meg előrántani.

Úgy tűnik, most azonban elméretezte túlbuzgalmát, mert végtelenül buta és végtelenül aljas beszólásától még Novák Katalin is elhatárolódott, márpedig ő mostanság azon az oldalon nagyon is fontos embernek számít.

Egyébként az egész történetben nem a szánalmas Parragh László a fontos, nem is Novák Katalin elhatárolódása, hanem az, hogy megint látjuk, mi történik, amikor Orbán tudatosan és cinikusan elveti a gyűlölet magvait.

Nagyon hamar szárba szökken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.