Elterelő hadművelet X.0. – avagy Finkelstein magyarosan

Aljas kiképzőtisztre lelt a Fidesz hat évvel ezelőtt Arthur J. Finkelstein személyében, aki politikai tanácsadó tevékenység égisze alatt beavatta Habony Árpádot és Lánczi Tamást „az ellenfél hazugság alapú” tönkretételének művészetébe. A Nagy-Britanniában hármuk által alapított, illetve vezérelt Danube Business Consulting Ltd. segítségével képezték ki az arra kijelölteket a karaktergyilkosság módszerére. Azóta előszeretettel gyakorolja is a jelenlegi elnyomó, autokrata rendszer a karaktergyilkosságot, ami igazi „hungarikummá” avanzsált az itthoni hatalom kezében.

Az elmúlt hetekben kialakult, felfokozott politikai helyzet kapcsán napvilágot látott, erős indulatokat kiváltó fideszes kormány akciók, mint a pedofília és a gyermekek védelmében átnyomott, valójában LMBTQ ellenes törvény, valamint a lehallgatási „Pegasus” botrány, életre hívtak egy újabb karaktergyilkos kísérletet, ezúttal a Momentum európai parlamenti képviselője, Cseh Katalin ellen. A Momentum agilis, rátermett és eredményeket felmutató EP képviselőjét hamisan azzal vádolják, hogy a vezetése alatt álló nyomda milliárdokat vágott zsebre nyertes uniós pályázatok révén.

Először is: EP képviselőnek történő megválasztásától kezdve semmilyen cég vezetője, tisztségviselője nem volt.

Másodszor: az általa KORÁBBAN vezetett cég azt követően nyert uniós pályázaton (teljesen szabályos módon), hogy megvált ottani tisztségétől.

Tehát: a tények által igazolt valóság az, hogy Cseh Katalint hamisan, koholt, összemosott, etikátlan és logikátlan koholmányok alapján vádolta meg a kormánymédia, elterelő hadműveletképpen. Szükségük volt gyorsan egy olyan fabrikált sztorira, ami legalább a saját táboruk figyelmét eltereli az aktuális, húsbavágó kérdésekről.

Miután Hadházy Ákos keményen megválaszolta a Deutsch Tamás által felvetett „számonkérést”, amiből kiderül, hogy igenis elkezdett vizsgálódni a Cseh Katalint illető vádakkal kapcsolatban, és megkeresésére együttműködést tapasztalt, azonnali válaszokat is kapott, nem úgy, mint a kormány egyes tagjaitól, az eddig felvetett 200 korrupciógyanús ügyben. Érdekes módon, a Fidesz hirtelen OLAF vizsgálatot sürget ebben az ügyben, miután az elmúlt 11 évben egyetlen csalás-szagú ügyben sem tartotta kompetensnek az OLAF-ot, az Unió korrupció ellenes szervezetét. Amennyiben – folytatta – itt csalás történt, akkor annak egyenes következménye kell hogy legyen Varga Mihály pénzügyminiszter (aki az uniós pénzek elköltését felügyelő bizottságot irányítja) és Palkovits László miniszter (aki az innovációs pénzek felhaszálásáért felelős) lemondása.

Az elmúlt hetek történései alapján nagyon durva kampányra kell készülnünk, ahol “minden ellenzékire lőni fognak”, mivel ez az első olyan választás több mint tíz éve, amikor tényleg veszélyben van a Fidesz hatalma – jelentette ki Fekete-Győr András, a Momentum ellenzéki miniszterelnök-jelöltje egy belső fórumon közzétett írásában. 

Acélozza meg magát minden ellenzéki politikus; bízzon a legjobb szcenárióban, ugyanakkor készüljön fel a legrosszabbra is.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.