Pénztárhoz!

Elöljáróban leszögezem: Jakab Péter nem a szívem csücske, de Kövér László még sokkal kevésbé az. Őt csak akkor bírom elviselni, ha nem látom és nem is hallok róla.

De ez az írás most nem az előítéletekről szól. Pusztán a tényekről. Éspedig arról, hogy a házelnök nem bírja elviselni a gyakran provokáló Jobbik-elnököt, s ezért egyre drasztikusabb büntetéseket ró ki rá.

A héten Jakab arra vetemedett, hogy a fideszes honatyákat ficsúroknak nevezte, majd amikor Kövér László rászólt, őt is „leficsúrozta”. Ez már sok volt a házelnökséget házmesteri tempókkal lealacsonyító Fidesz-alapítónak és Jakabot (nyilván visszaesőként) 9,6 millió forintra (!!!) büntette.

A ficsúr a magyar nyelv értelmező szótára szerint nyegle fiatalembert, előkelősködő, divatmajmoló szépfiút jelent. Nem azt mondom, hogy ez kedveskedés, de Jakabnak igaza van, hogy sokkal enyhébb kifejezés, mint amivel a kormány tagjai, illetve a kormánypárti képviselők az ellenzéket illetni szokták: hazaárulók, csicskák, büdös bunkók, moslékkoalíció tagjai.

Na, most én elmondom, mit gondolok Kövér Lászlóról, de a nyomdafestéket nem tűrő szavakat kipontozom (nehogy büntetéseket osztó keze engem is elérjen): …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., bajszos ………

Hát ennyi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.