Járványkezelési bizonyítvány

Tisztelt Szülők! Küldöm Önöknek Viktor fiuk osztályzatait a hozzátartozó indoklással. Kérem az alább leírtak tudomásulvételét!

Egészségügy tárgyi feltételek: közepes (3)

Kétségtelen, a súlyos esetek kezelésénél létfontosságú lélegeztetőgépekből van elegendő. Pontosabban tízszer annyi, mint kellene. A feleslegesen elszórt sok tízmilliárd forint, a nem egyszer teljesen indokolatlanul magas ár, a sok használhatatlan készülék erősen lerontja a teljesítményt.

Egészségügy személyi feltételek: közepes (3)

Az orvosok bérének radikális emelése jó döntés, kár, hogy egy világjárvány kényszerítette csak ki. A legalább olyan fontos szakápolók és más egészségügyisek jövedelme azonban egyelőre messze elmarad a szükséges mértéktől, ezért is lehet, hogy az intenzív osztályokon gyakran hozzá nem értőket dolgoztatnak.

Korlátozó intézkedések: elégséges (2)

Folyamatos késésben meghozott, messze nem elég hatékony intézkedések az egyik oldalon, a másikon meg értelmetlen, az embereket feleslegesen vegzáló előírások.

Harc a halállal: elégtelen (1)

Hiába a nagy hangú kijelentések, hogy ne a betegek számát figyeljük, meg mindenkit megmentünk, a harmadik hullámban a világon az egyik legrosszabb halálozási statisztikát tudjuk felmutatni.

Oltakozás sebessége: jeles (5)

Az egyetlen terület, ahol Viktor fiuk kiemelkedően teljesített. Utólag úgy tűnik, a (sajnos dupla áron beszerzett) kínai és az orosz vakcinák vásárlása és használata jó döntés volt.

Oltakozás szervezettsége: elégséges (2)

Teljes a káosz, az orvosok maguk sem tudnak választ adni arra, kit, mikor, mivel és miért oltanak épp. A védettségi igazolványok kiküldése is teljesen esetleges és átgondolatlan, használhatóságuk egyelőre erősen kérdéses. Az, hogy nem elégtelen a teljesítménye, csupán az egészségügyi dolgozók hősies helytállásának köszönhető.

Együttműködés az önkormányzatokkal, pártokkal: elégtelen (1)

Ez egyetlen mondatban összefoglalható: minden siker a kormányé, minden bajért mások felelnek, elsősorban az ellenzéki pártok, ellenzéki önkormányzatok.

Kommunikáció: elégtelen (1)

Viktor szavai gyakran köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, s – ugyancsak régi jó szokásához híven – nem mentes a felesleges nagyzolásoktól. Amikor orvosok serege a magyar egészségügy összeomlásáról beszél, ő még azzal henceg, hogy ha kell, más országoknak is besegítünk.

Összegzés: Figyelembe véve Orbán Viktor osztályzatait, magatartásbeli problémáit és a közösségben, társaival szemben tanúsított viselkedését, az ötödik kormányba lépését nem javasoljuk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.